Kurrejse

 
20-09-2010
Ferie og rejserKurrejser bruges som fællesbetegnelse for ophold på hotel eller lignende, hvor eksempelvis kurbade, massage, manicure, pedicure eller lignende er inkluderet i opholdet. Kurrejser til udlandet bliver mere og mere populære. Folk har måske fået flere penge mellem hænderne, hvilket betyder at vi kan bruge flere penge på at forkæle os selv. Samtidig er vores hverdag blivet mere og mere stresset, der har vi brug for at komme et sted hen hvor vi kan slappe af, og få ladt batterierne op igen.

Kurrejser er ikke kun for velstillede midaldrende og ældre mennesker, men bliver oftere og oftere bruge af unge. Kurophold og kurrejser er ikke blot en måde at opnå velvære og slappe af. Det er også en rigtig godt møde at hygge sig og være sammen med mennesker man holder af.

Men hvor kan man så tage hen? Der hvor kurrejser adskiller sig fra andre ferieformer, er ikke så meget destinationen, men snarere hvad man foretager sig. Det er altså ikke så afgørende om man tager til Tyrkiet eller Horsens, men det er måske en god ide at prøve at kombinere sin kurrejse med en destination, som man gerne vil opleve. Det er jo vigtigt at huske på, at man ikke kan få massage, eller være i spabadet hele tiden.

I nogle tilfælde tager folk på kurrejser som et led i behandlingen af forskellige sygdomme, f.eks. soreasis. I sådanne tilfælde er det naturligvis ikke ligegyldigt hvor man tager hen, så det er vigtigt at undersøge tingene grundigt.

 
 
Find information om: guiden DK net alt om Danmark guide
(Hovedkategori: Leksikon)