Loading ... ... vent!
 

Find: De gule sider | DGS Firmaer | DGS navne | DGS Kort & Ruter | Krak | Google Kort
Søg billeder: Google.com | Bing | Yahoo  Oversættelse: Google Translate
 

Programmering

 
Indrykket: 25-03-2011
Programmering

Computerprogrammering (i daglige tale programmering eller blot at kode) er udvikling af programmer (software) til en computer. Udviklingen er en proces bestående af det at skrive kildekode, test, aflusning/problemløse (ofte kaldt debugging) og vedligeholdelse af computerprogrammets kildekode. Kildekoden kan være en modifikation af en eksisterende kildekode eller noget helt nyt. Formålet med programmering er at skabe et program som udviser en bestemt, ønsket adfærd (tilpasning). Processen med at skrive kildekode kræver ofte ekspertise inden for mange forskellige områder, inklusiv viden om programmets domæne, specialiserede algoritmer og formel logik.

Som regel skrives et program i ren tekst i et programmeringssprog, som har formelle regler og syntaks for, hvordan strukturen for denne tekst skal se ud. Man taler her om programmets kildekode, eller blot kode. Afhængig af programmeringssprogets implementation, kan kildekoden udføres i en fortolker eller en oversætter (ofte kaldt en compiler) kan anvendes til at oversætte kildekoden til en anden form, ofte binær som også kaldes objekt kode. Den mest almindelige anvendelse af en oversætter er at generere en eksekverbar fil, som kan køres under et styresystem på brugerens hardware.

 

Seneste nyheder:
Danske politikere forfærdede over terrorbomber
Løchte tabte gensynskamp med Marray i Monte Carlo
Hedegaard tager orlov fra Trykkefrihedsselskabet
Udenrigsministeriet: Ingen melding om sårede danskere i Boston
DCU besvarer kritik fra Kyllinge-hold med ny kritik
Gå til nyheder

Find information om: Danske politikere forfærdede over terrorbomber Løchte tabte gensynskamp med Marray i Monte Carlo Hedegaard tager orlov fra Trykkefrihedsselskabet Udenrigsministeriet: Ingen melding om sårede danskere i Boston DCU besvarer kritik fra Kyllinge-hold med ny kritik Fakta Info Guiden Guide side Leksikon
(Hovedkategori: Leksikon)


 
Du er her: Programmering - (Hovedkategori: Leksikon)
Alt i DK - Guide til online DK - Programmering - - info om Programmering -
 


Oplysninger på denne side må ikke erstatte professionel rådgivning.
Handlinger der foretages udelukkende udfra oplysninger på denne side er på eget ansvar.