Spar penge på ny bil

 
24-03-2006
Bil & bådFor nogle år siden var det nærmest umuligt at vride et par gulvmåtter ud af forhandleren, når man skulle anskaffe bil. De muligheder er meget bedre i dag i kraft af de højere priser. Ser man sig for, og shopper man lidt fra forhandler til forhandler, er det ikke usædvanligt at se rabatter på op til 30.000 kr., og rabatter mellem 10.000 og 20.000 kr. er nærmest almindelige på visse bilmodeller. Særligt godt ser det ud, hvis man sammen med en given bil også bestiller fra kataloget med ekstraudstyr, det være sig anhængertræk eller musikanlæg. Så kan den samlede rabat være yderst attraktiv. Vær dog opmærksom på, at der stadig er visse modeller, der sælges så billigt i Danmark i forhold til udlandet, at der ikke kan opnås nogen særlige besparelser. Spørg derfor om mulighederne på de enkelte modeller.

Gode rabatråd:

Få en samlet pris på bil med lige præcis det udstyr, du påtænker at købe.

Indhent sammenlignelige tilbud hos flere forskellige forhandlere i flere byer.

Husk at tjekke, at den eventuelle byttepris for din gamle bil ikke bare er reduceret lige så meget, som du har fået i rabat på den nye.

Skal bilen bestilles hjem, bør du få anført prisen som en fast pris i slutsedlen. Få evt. anført, at handlen frit kan hæves, hvis prisen ikke holder, når bilen leveres.

BedÝmmelse: 8.00 af 10

 
 
Find information om: net alt om guide DK Danmark guiden
(Hovedkategori: Gode råd)