|
|
|
|
1 - 4: Nyeste
|
|
|
|
|
|
|
|
Emmentaler
(Leksikon > Ost)
|
|
Emmentaler er en fast ost, der oprindeligt stammer fra Emmental i Kanton Bern, Schweiz. Osten fremstilles af komælk, er medium-hård og kendes på sine store huller. Smagen er pikant og nøddeagtig uden at være direkte st&...
|
|
|
|
Blåskimmeloste
(Leksikon > Ost)
|
|
Blåskimmeloste fremstilles som blød ost. Foruden den normale mesofile bakteriekultur ("syrevækker"), tilsættes en kultur af blåskimmel (Penicillium roqueforti). Før modningen prikkes huller med nåle gennem ...
|
|
|
|
Cheddarost
(Leksikon > Ost)
|
|
Cheddarost er fremstillet af komælk. Osten har en lysebrun, tør skorpe og dens konsistens er fast og elastisk. Den har navn efter landsbyen Cheddar i England hvor den oprindeligt blev fremstillet. I dag fremstilles osten over hele verden...
|
|
|
|
Ost er et fødemiddel lavet af mælk fra forskellige dyr ved at syrne denne med osteløbe eller forskellige mælkesyrebakterier. Som regel stammer mælken fra køer, men undertiden anvendes også mælk fra f...
|
|
...
Hvis du har du materiale til katagorien "" så indsend det til os. Hovedkategori: