|
|
|
|
1 - 6: Nyeste
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomat
(Leksikon > Grønsager)
|
|
Tomat er et bær, der ofte forhandles og anvendes i madlavningen som en grønsag. Frugten er rig på A- og C-vitamin, og helt nye undersøgelser viser, at de røde og gule farvestoffer virker som antioxidanter i kroppen.
...
|
|
|
|
Champignon
(Leksikon > Grønsager)
|
|
Champignon (Agaricus bisporus) er en almindelig svamp, der ofte benyttes som tilbehør i forarbejdede madvarer eller i salater Champignon findes vildt i skove og på marker over store dele af verden, men det var først omkring midt...
|
|
|
|
Løg
(Leksikon > Grønsager)
|
|
Løg er en benævnelse for planter i Løg-slægten (Allium). De er almindeligt kendt under navnet løg, men referer til navnet Kepa-Løg (Allium cepa), der også er kendt som haveløg eller skallottel&osla...
|
|
|
|
Ært
(Leksikon > Grønsager)
|
|
Ært (Pisum) er en slægt, som er udbredt med 1-5 arter i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien. Organisationen International Legume Database (ILDIS) anser slægten for at indeholde tre arter, hvoraf den ene har to underarter[...
|
|
|
|
Bønne
(Leksikon > Grønsager)
|
|
Bønnen er en enårig urt af ærteblomstfamilien som dyrkes for sine spiselige frø, bønnerne, som spises enten i tørret (eller moden) tilstand eller med bælgen som umodne, grønne bønner. Alle s...
|
|
|
|
Grønsager
(Leksikon > Grønsager)
|
|
Betegnelsen grøntsag eller grønsag anvendes indenfor ernæringslære og i kulinarisk sammenhæng om den gruppe af (dele af) planter, som bliver anvendt ernæringsmæssigt, men ikke regnes for at tilhøre g...
|
|
Hygiejne (af navnet på den oldgræske gudinde for sundhed: Hygieia) er læren om renlighed. Ordet bruges også om beskæftigelsen med at gøre eller holde rent. Det omfatter rutiner til opnåelse og opretholdelse ...
Hvis du har du materiale til katagorien "" så indsend det til os. Hovedkategori: